PORTAKAL-TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTAKAL-TR

Türkiye'nin en eğlenceli forumu!!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

bir gün.......

YazarMesaj
_♥YAREN SU♥_
Yönetici
Yönetici
_♥YAREN SU♥_

bir gün....... Empty
MesajKonu: bir gün.......   bir gün....... Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 9:48 am

günün birinde bir evcil hayvan almak istersiniz ve ne almak istediğinize karar veremezsiniz. daha sonra bir arkadaşınız size "hamster nasıl?" diye sorar ve siz içinizden ne yani evde fare mis besleyaceğim diye düşünürsünüz. daha sonra çeşitli sitelerde hamsterların fotoğraflarını görürsünüz ve birden bu küçük şeylere kanınız ısınmaya başlar ve daha sonra büyük bir hevesle bir hamster almaya gidersiniz. içlerinde en tatlısını ve gördüğünüz en güzell kafesi seçersiniz... onunla bütün gününüzü geçirirsiniz yolda yürürken bile hep onu düşünürsünüz ... bir kaç ay sonra ona hergün yababileceğiniz bakımı 2 haftada bir bile yapmamaya başlarsınız... bir gün küçük dostunuz aklınıza gelir ve kafesinde onu aramaya başlarsınız daha sonra oracıkta uyduğunu farkedersiniz ve narince elinize alırsınız. taş gibi sert ve buz gibi bedeni avuçlarınızın içindedir onu uyandırmaya çalışırsınız ama uyanmaz daha sonra onun öldüğünü anlarsınız. ona gereken bakımı neden zamanında yapmadım ve gerekli ilgiyi neden zamanında göstermedim diye düşünürsünüz ama iş işten geçmiştir sevimli dostunuz bir daha o sıcacık bakışlarıyla size bakamayacaktır....

bir gün....... Hamster_1301300
http://portakal-tr.rabbit-forum.net
Misafir
Misafir

bir gün....... Empty
MesajKonu: Geri: bir gün.......   bir gün....... Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 10:14 am

Ay yazııık
_♥YAREN SU♥_
Yönetici
Yönetici
_♥YAREN SU♥_

bir gün....... Empty
MesajKonu: Geri: bir gün.......   bir gün....... Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:31 pm

bana çok acıklı bi hikaye gibi geldi evde de hamsterım olunca...
http://portakal-tr.rabbit-forum.net

bir gün.......
1 sayfadaki 1 sayfası